Persoonlijke competentie

Elk kind is uniek en waardevol. Wij accepteren kinderen zoals ze zijn en wij hebben vertrouwen in het vermogen van kinderen. Kinderen hebben vanaf de geboorte een innerlijke motivatie om te leren lopen, praten en contact te maken met anderen. Zij leren wat nodig is voor het leven. Kinderen leren binnen het eigen vermogen, tempo en op een geheel eigen wijze. Het eigen en unieke ontwikkelingstempo van het kind is voor ons maatgevend in de begeleiding van de kinderen. Kinderen worden in hun ontwikkeling gestimuleerd, zoals de lichamelijke ontwikkeling (bijv. leren kruipen en lopen), de verstandelijke ontwikkeling (bijv. leren praten) en emotionele ontwikkeling (bijv. leren opkomen voor je zelf).

Voor meer informatie hierover verwijzen wij u door naar ons Pedagogisch Beleidsplan, hoofdstuk 1.2.

“Leren functioneren binnen een sociale groep.” Wij zien ’t Sprookjesland als een samenleving in het klein, waar kinderen kunnen oefenen op hun sociale vaardigheden. Wij ondersteunen ze hierbij en sturen bij waar nodig, gebaseerd op eenduidige regels.

Lees meer
“Begrijpen wat wel en niet mag, en waarom.” Wij streven ernaar om de kinderen te leren om sociaal en eerlijk te zijn, jezelf en andere te waarderen en respecteren, zorgvuldig om gaan met klasgenootjes en begrip te hebben voor elkaar.

Lees meer
Onze bedrijfsvisie wordt gekenmerkt door een zeer flexibele en individuele aanpak. Wij hebben erg korte communicatielijnen, waardoor u altijd in direct contact staat met de directie. Dit zorgt ervoor dat wijzigingen snel worden doorgevoerd.

Lees meer
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

  • homepage-caroussel_foto-11

Voorschoolse Educatie Uk & Puk

Wij gebruiken de Voorschoolse Educatie Methode Uk & Puk. Uk & Puk is een totaalprogramma. De activiteiten […]

  • IMG_5323

Sinterklaas 4 december 2014

De Sinterklaasviering is ook dit jaar weer goed verlopen! Alle kinderen zijn het afgelopen jaar […]

  • Sly boy at the table with money

Geen prijsverhoging 2015

Gedurende het hele jaar 2015 zullen wij geen prijsverhoging doorvoeren en blijven wij de voordeligste […]