Tarieven kinderdagverblijf Almere Buiten 2020

Bereken uw netto kosten

All-inclusive formule

t Sprookjesland werkt met een ALL-inclusive formule. Dit houdt in dat wij zelf alle inkopen verzorgen en ouders niets mee hoeven te nemen. Wij verzorgen de volledige voeding, verschoonmaterialen, knutselspullen en alle overige benodigdheden. Het enige wat u zelf mee kunt nemen zijn reservekleding voor uw kind en eventueel een lievelingsknuffel of speen, voor bij het slapen.

Kleinschalig familiebedrijf

De reden dat wij zulke topkwaliteit opvang kunnen aanbieden tegen een lage prijs is omdat wij een familiebedrijf zijn, waarbij wij alle werkzaamheden zelf uitvoeren. Doordat wij zelf de directie en het management vormen hebben wij geen regio-coordinator of vestigingsmanagers nodig. De inkopen, personeelsselectie, facturering en oudercontacten doen wij ook. Daardoor hebben wij geen inkoper, administratief medewerker en personeelswerver nodig. Zoals u begrijpt scheelt het niet in dienst hebben van al deze medewerkers veel geld. Doordat wij deze kosten niet hoeven te maken kunnen wij onze zeer lage prijs hanteren, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit.

Toeslagen en erkenning

’t Sprookjesland is volledig erkend en in het bezit van alle vergunnigen van de gemeente, de GGD, de brandweer en het Ministerie van Onderwijs Cultuur & Wetenschap, wat inhoudt dat u de maximale vergoeding ontvangt van de belastingdienst en eventueel gemeente. Onze registratie in het landelijke register kinderopvang kunt u hier terugvinden.

Prijzen Almere Buiten

We hanteren een uurprijs van € 8,17 per uur. Deze prijs is bij ons voor iedereen hetzelfde, ook als u flexibele dagen afneemt!

Afname per week Aantal uren per maand Prijs per maand
1 dag 52 uren € 424,84
2 dagen 104 uren € 849,68
3 dagen 156 uren € 1274,52
4 dagen 208 uren € 1699,36
5 dagen* 260 uren* € 1879,10*
halve dag 26 uren € 212,42

Minimale afname 1 dag per week.

Bij plaatsing van twee kinderen geven wij 10 procent korting op het tweede kind, zolang beide kinderen komen. Minimale afname voor deze korting is 156 uren per kind per maand.

*Bij een afname van 5 dagen per week geven wij u een korting van 30 uur. U betaalt in dat geval slechts voor 230 uren!

Alle financiele voordelen op een rijtje

  • Zeer scherp geprijsd
  • ALL-Inclusive formule, geen bijkomende kosten
  • Volledig officieel en erkendMaximale vergoeding van belastingdienst
  • Eventuele vergoeding van gemeente/DWI
  • Gratis hulp bij invullen formulieren en aanvragen
  • Gelijkblijvende maandelijkse kosten
  • Vast bedrag, geen verrassingen achteraf