Tarieven kinderdagverblijf Lelystad 2020

Bereken uw netto kosten

All-inclusive formule

t Sprookjesland werkt met een ALL-inclusive formule. Dit houdt in dat wij zelf alle inkopen verzorgen en ouders niets mee hoeven te nemen. Wij verzorgen de volledige voeding, verschoonmaterialen, knutselspullen en alle overige benodigdheden. Het enige wat u zelf mee kunt nemen zijn reservekleding voor uw kind en eventueel een lievelingsknuffel of speen, voor bij het slapen.

Kleinschalig familiebedrijf

De reden dat wij zulke topkwaliteit opvang kunnen aanbieden tegen een lage prijs is omdat wij een familiebedrijf zijn, waarbij wij alle werkzaamheden zelf uitvoeren. Doordat wij zelf de directie en het management vormen hebben wij geen regio-coordinator of vestigingsmanagers nodig. De inkopen, personeelsselectie, facturering en oudercontacten doen wij ook. Daardoor hebben wij geen inkoper, administratief medewerker en personeelswerver nodig. Zoals u begrijpt scheelt het niet in dienst hebben van al deze medewerkers veel geld. Doordat wij deze kosten niet hoeven te maken kunnen wij onze zeer lage prijs hanteren, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit.

Toeslagen en erkenning

’t Sprookjesland is volledig erkend en in het bezit van alle vergunnigen van de gemeente, de GGD, de brandweer en het Ministerie van Onderwijs Cultuur & Wetenschap, wat inhoudt dat u de maximale vergoeding ontvangt van de belastingdienst en eventueel gemeente. Onze registratie in het landelijke register kinderopvang kunt u hier terugvinden.

Prijzen Lelystad

We hanteren een uurprijs van € 8,17 per uur. Dit uurtarief is bij ons voor iedereen hetzelfde, ook voor afname van flexibele dagen!

Afname per week Aantal uren per maand Prijs per maand
1 dag 50 uren € 408,50
2 dagen 100 uren € 817,00
3 dagen 150 uren € 1225,50
4 dagen 200 uren € 1634,00
5 dagen 250 uren* € 1879,10*
halve dag 25 uren € 204,25

Minimale afname 1 dag per week.

*Bij een afname van 5 dagen per week geven wij u een korting van 20 uur. U betaalt in dat geval slechts voor 230 uren!

Alle financiele voordelen op een rijtje

  • Zeer scherp geprijsd
  • ALL-Inclusive formule, geen bijkomende kosten
  • Volledig officieel en erkendMaximale vergoeding van belastingdienst
  • Eventuele vergoeding van gemeente/DWI
  • Gratis hulp bij invullen formulieren en aanvragen
  • Gelijkblijvende maandelijkse kosten
  • Vast bedrag, geen verrassingen achteraf