Beleid van ‘t Sprookjesland

Daar waar de visie vooral betrekking heeft op het theoretische gedeelte, betreffen de beleiden vooral de practische invulling van zaken en de afspraken die daarover zijn gemaakt. Op elk van de pagina’s van de beleiden treft u een korte uitleg aan over wat het beleid inhoudt. U kunt dan als ouder voor uzelf nagaan welke beleiden u nader in wenst te zien.

Wij streven naar een zo transparant mogelijke opvang, waarbij het ouders zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt om de informatie te vinden die zij zoeken. Al onze beleiden zijn dan ook direct via deze website in te zien en hoeven niet apart opgevraagd te worden. De beleiden zijn tevens op locatie beschikbaar en in te zien.

Binnen het pedagogisch beleid wordt uitgelegd hoe wij onze pedagogische doelen willen behalen; Hoe wij een huiselijke, prettige, ontspannen, uitdagende en veilige omgeving scheppen binnen onze opvang.Lees meer
Hierin leggen wij uit welke maatregelen er worden genomen om de opvang een gezonde omgeving te maken. Bijvoorbeeld door de kinderen te leren handen te wassen en tanden te poetsen.Lees meer
Hierin leggen wij uit welke maatregelen er worden genomen om de opvang een veilig omgeving te maken. Bijvoorbeeld door de kinderen te leren te zitten tijdens het eten, veilig te spelen en om te gaan met elkaar.

Lees meer
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven

Nieuws

  • homepage-caroussel_foto-11

Voorschoolse Educatie Uk & Puk

Wij gebruiken de Voorschoolse Educatie Methode Uk & Puk. Uk & Puk is een totaalprogramma. De activiteiten […]

  • IMG_5323

Sinterklaas 4 december 2014

De Sinterklaasviering is ook dit jaar weer goed verlopen! Alle kinderen zijn het afgelopen jaar […]

  • Sly boy at the table with money

Geen prijsverhoging 2015

Gedurende het hele jaar 2015 zullen wij geen prijsverhoging doorvoeren en blijven wij de voordeligste […]