Reviews van Almere Buiten

Op deze pagina kunt u de reviews van ouders lezen van de vestiging Almere Buiten van ‘t Sprookjesland. Wij hebben geen invloed op de inhoud van reviews. Wij kopiëren de reviews van de onafhankelijke website VergelijkdeKinderopvang.nl. We nodigen u uit om ook op deze website een review te schrijven.

Reviews van Vergelijkdekinderopvang.nl

Onze kinderen Matthias (3,5 jr) en Jessen (5 mnd) brengen we altijd met een goed gevoel naar ’t Sprookjesland. Omdat we gaan verhuizen naar Hilversum moeten we stoppen met de opvang. Het Team heeft ons altijd zeer welkom geheten, maar ook veilig gevoel gegeven over de opvang van onze dierbare kids. Daar zijn we erg dankbaar voor. Dit zullen ook gaan missen. Ze hebben tijden de opvangdagen erg goed gezorgd voor onze kinderen en we kijken terug op een mooie tijd. Een aanrader voor nieuwe ouders! Team ’t Sprookjesland bedankt voor alles!

Bedankt voor alles!
Leo en Monika Vos

Ik heb zelf pedagogiek gestudeerd dus je mag van mij verwachten dat ik kritisch ben naar de manier waarop anderen met mijn kinderen omgaan. Mijn zoon heeft ook nog eens pinda en ei allergie, waar heel nauwkeurig mee omgegaan moet worden. Met honderd procent vertrouwen liet ik mijn kind achter. De aandacht die de kinderen krijgen begint al in de ochtend als je ze brengt, en als je ze komt ophalen krijg je dezelfde aandacht ongeacht de tijdstip dat je ze ophaalt. Geloof het of niet het lijkt wel of de medewerkers een extra cursus krijgen hoe om te gaan met de kinderen, want ze gaan allemaal hetzelfde om met de kinderen: betrokken, zorgzaam, lief maar toch ook grenzen aangeven en wat voor mij persoonlijk belangrijk is veel knuffelen (als het kind het toestaat natuurlijk).

Onbekend

Mijn dochtertje gaat naar Sprookjesland sinds het moment dat ze 12 weken oud was. Inmiddels is ze 3,5 jaar en ze gaat met veel plezier naar haar juffies. Ik laat haar met een veilig gevoel achter. Regelmatig worden er leuke activiteiten gedaan, kinderen spelen vaak buiten, er wordt veel aandacht gegeven aan feestdagen (waaronder zelfgemaakte lampionnen met sint maarten) Kinderen die er op een bepaalde dag niet zijn terwijl er wel een feest gevierd wordt mogen op die dagen een paar uurtjes komen om toch het feest ook mee te maken (bijv. sinterklaas) Leidsters denken mee als er problemen zijn en geven hier fijne adviezen in. Kinderen hebben preventief tegen hoofdluis zakken voor hun jassen,allemaal een eigen mandje en slapen in een vast bedje. Ik ben dik tevreden!

Helemaal tevreden,
Kirsten Vlaanderen
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven