Kinderdagverblijf Lelystad

In april 2003 heeft Kinderdagverblijf ’t Sprookjesland haar eerste vestiging geopend, gelegen nabij de Scholen Gemeenschap Lelystad. Inmiddels bieden wij in Lelystad al ruim 12 jaar kinderopvang aan. In 2013/2014 is ons pand herbouwd en hebben wij een gloednieuw onderkomen gekregen.

Deze herbouw is op basis van de jarenlange ervaring die wij hadden met onze eerste vestiging ingericht en opgezet naar onze eigen wensen, waarbij kosten noch moeite zijn gespaard om de beste opvang vorm te geven die er te bedenken valt.

Wij werken zoveel mogelijk met vaste medewerkers op de groepen. Zowel ouders als kinderen hebben hiermee een bekend gezicht en een vast aanspreekpunt. Aan elke groep worden 3 vaste leidsters toegewezen die op die groep werken. Dit zorgt voor rust en regelmaat op de groepen.

Bekijk Fotoalbum

 

Wij hebben bij elke groep een eigen keuken, een eigen toiletruimte en een eigen slaapruimte. Dit zorgt ervoor dat leidsters bij ons nooit weg hoeven naar een centrale keuken of centrale verschoonruimte. De groepen zijn daarmee volledig autonoom. Onze leidsters blijven dan ook altijd bij de kinderen om toezicht te houden. Elke ruimte heeft meerdere in- en uitgangen in verband met vluchtwegen en veiligheid.Onze vloeren en muren hebben een lichte neutrale tint, die rust en comfort uitstraalt. Met alle accessoires, meubels, speelgoed, knutselspullen en dergelijke kunnen we het zelf zo druk of rustig maken als we willen, afhankelijk van wat een bepaalde groep nodig heeft.

Daarnaast hebben wij in Lelystad een state of the art ventilatiesysteem met koeling, 100% vloerverwarming over het hele pand, kastenwanden, een lift, een koffieruimte voor ouders, een ruimte voor buggy’s en fietsen en nog veel meer!

Wij hebben in Lelystad een ongelooflijk grote buitenruimte van een onge-evenaarde 1500 vierkante meter. Op deze buitenruimte zijn verschillende speeltoestellen beschikbaar, voor kinderen in alle leeftijden. Daarnaast hebben wij schommels, veerkippen, huisjes en speeltunnels. Uiteraard is er ook veel ruimte beschikbaar voor fietsen, steppen, voetballen en dergelijke. De locatie op het SGL zorgt ervoor dat de nabije omgeving erg rustig en ontspannen is.

Wij verzorgen zelf twee keer per week de inkoop van onze boodschappen. Dit zorgt ervoor dat onze producten zoals fruit, brood, beleg, vla en yoghurt etc. altijd vers zijn.

Wij bieden tevens dagelijks warm eten aan, dat vers bereid is bij ons op de locatie zelf. Het warme eten zit reeds in de prijs inbegrepen en is voor iedereen beschikbaar.

Wij houden tevens rekening met mogelijke allergiën of geloofsovertuigingen. Daarbij schaffen wij op verzoek van de ouder bijvoorbeeld Halal-producten aan of biologische/soya producten.

Kinderdagverblijf Lelystad
Kofschip 5
8223 EZ LELYSTAD
0320 – 412 747 of 06 – 139 72 190 (Natalia)
anton@hetsprookjesland.nl
LRK-nummer 556.654.821