Team Lelystad

Hieronder kunt u alvast kort kennismaken met de personeelsleden van ’t Sprookjesland. Zij stellen zichzelf voor:

Natalia

_MG_0137
Dag, mijn naam is Natalia en ik ben naast de eigenaresse/directrice van ’t Sprookjesland ook op de groepen te vinden. Ik vind het belangrijk om betrokken te blijven bij het werk en om ouders en kinderen persoonlijk te leren kennen. Ik ben 54 jaar oud en heb zelf twee dochters van 14 en 20 en een zoon van 33.

Ik heb een achtergrond als baccalaureus in het onderwijs en vind het belangrijk dat we binnen onze organisatie¬†blijven werken aan een stukje educatie. Zoals u herhaaldelijk op onze website tegenkomt luidt een van onze motto’s; verzorgen alleen is niet genoeg! We doen dan ook regelmatig educatieve spelletjes met de kinderen om ze alvast voor te bereiden op de basisschool. Op die manier hoop ik bij te kunnen dragen aan het opbouwen van het leervermogen van uw kind!

Ik ben momenteel bezig met een studie psychologie, waar ik veel van opsteek en toe kan passen in onze praktijk op de opvang. Op muzikaal gebied zijn mijn¬†hobby’s viool en piano spelen. Daarnaast hou ik mij bezig met het ontwerpen en naaien van wedstrijdjurken voor danswedstrijden van mijn dochter.