Team Lelystad

Hieronder kunt u alvast kort kennismaken met de personeelsleden van ‘t Sprookjesland. Zij stellen zichzelf voor:

 

Natalia

_MG_0137
Dag, mijn naam is Natalia en ik ben naast de eigenaresse/directrice van ‘t Sprookjesland ook op de groepen te vinden. Ik vind het belangrijk om betrokken te blijven bij het werk en om ouders en kinderen persoonlijk te leren kennen. Ik ben 50 jaar oud en heb zelf twee dochters van 10 en 16 en een zoon van 29.

Ik heb een achtergrond als baccalaureus in het onderwijs en vind het belangrijk dat we binnen onze organisatie blijven werken aan een stukje educatie. Zoals u herhaaldelijk op onze website tegenkomt luidt een van onze motto’s; verzorgen alleen is niet genoeg! We doen dan ook regelmatig educatieve spelletjes met de kinderen om ze alvast voor te bereiden op de basisschool. Op die manier hoop ik bij te kunnen dragen aan het opbouwen van het leervermogen van uw kind!

Ik ben momenteel bezig met een studie psychologie, waar ik veel van opsteek en toe kan passen in onze praktijk op de opvang. Op muzikaal gebied zijn mijn hobby’s viool en piano spelen. Daarnaast hou ik mij bezig met het ontwerpen en naaien van wedstrijdjurken voor danswedstrijden van mijn dochter.

 

Marlou

Hallo, mijn naam is Marlou Koopman – van Voskuilen.  Ik ben 30  jaar, getrouwd en heb een prachtig  zoontje van twee jaar oud.

In 2004 heb ik mijn diploma sociaal pedagogisch medewerker niveau 3 gehaald. Nadat ik mijn opleiding had afgerond, kon ik aan het werk bij het kinderdagverblijf ‘t Sprookjesland, waar ik nog steeds met heel veel plezier werk! Inmiddels werk ik er alweer bijna 10 jaar.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich thuis en veilig voelen. Ze moeten zichzelf kunnen zijn en in hun eigen tempo ontwikkelen. Ik vind het erg leuk om activiteiten met de kinderen te doen, zoals knutselen, maar ook om lekker te stoeien en te knuffelen.

Marlou_Lelystad

Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven