Team Amsterdam Zuid-Oost

Met trots presenteren wij onze medewerksters van kinderdagverblijf Amsterdam Zuid-Oost.

Afhra
AfhraPedagogisch medewerkster Babygroep

Ik ben Afhra. Ik heb de opleiding onderwijsassistent niveau 4 gedaan. Ik werk intussen zo’n 7 jaar op de babygroep van ’t Sprookjesland. Tijdens mijn opleiding liep ik stage op verschillende basisscholen. Als bijbaan werkte ik in de kinderopvang. Werken in de kinderopvang vind ik bijzonder omdat je naast de ouders ook een belangrijke rol speelt in het leven van de kinderen. Je maakt mee hoe baby’s zich ontwikkelen naar zelfstandige peuters en dat ik daar een bijdrage aan kan leveren vind ik zelf heel erg speciaal.

[/fusion_builder_column_inner]
Nathalie
NathaliePedagogisch medewerkster Peutergroep

Mijn naam is Nathalie. Sinds 2010 ben ik werkzaam bij ’t Sprookjesland te Amsterdam . Ik ben als stagiaire begonnen en ik ben nu na het behalen van mijn spw diploma één van de vaste leidster. Vanaf 2013 vervul ik tevens de functie van assistent-leidinggevende. Ik heb vanaf 1999 tot 2010 als au pair gewerkt, in de schoolvakanties ging ik ook mee naar het buitenland. Ik heb tussendoor ook in een buurtcentrum gewerkt als activiteiten begeleidster. Intussen werk ik zo’n 8 jaar bij ’t Sprookjesland.

Esmeralda
EsmeraldaPedagogisch medewerkster Dreumesgroep
Ik ben Esmeralda en ik woon in Amsterdam zuid oost, ik ben een sociaal type en kan leuk met anderen opschieten. Ik hou van lachen op zijn tijd en ik heb zelf 2 kinderen. Ik werk zelf als kinderleidster bij ’t Sprookjesland te Amsterdam, intussen zo’n 11 jaar, vanaf 2007. Ik vind het heel fijn om met kinderen te werken en doe het nog steeds met plezier.
Farisa
FarisaPedagogisch medewerkster Dreumesgroep
Mijn naam is Farisa. Ik ben begin 2017 begonnen bij ’t Sprookjesland toen een van de vorige leidsters verhuisd was naar België. Ik heb de opleiding SPW4 gedaan en werk met veel plezier met kinderen.
ArchenaPedagogisch medewerkster
Ik ben Archena. Informatie volgt.
Dionne
DionnePedagogisch medewerkster
Mijn naam is Dionne. Ik ben de zus van Nathalie. Ik werk intussen zo’n 7 jaar bij ’t Sprookjesland.
Gratis inschrijven

We hebben nog enkele plekken beschikbaar!

Schrijf uw kind binnen 5 minuten in.
Gratis inschrijven