Team Almere Buiten

Het Team Almere Buiten van kinderdagverblijf ‘t Sprookjesland bestaat uit allemaal enthousiaste dames met geruime ervaring in de kinderopvang. Lees hier hun persoonlijke introductie stukjes.

Teamleden

Anton
AntonLocatieleider
Anton is manager van ‘t Sprookjesland. Hij heeft een universitaire (bedrijfs)economische achtergrond. Vanaf 2007 is Anton verantwoordelijk voor de vestigingen Amsterdam en Almere. Voor vragen over deze vestigingen kunt u bij hem terecht via nummer 06 – 33 82 66 37.
Loekie
LoekieAssistent-locatieleider
Mijn naam is Loekie, ik werk voornamelijk op de peutergroep met mijn collega Leslie. Ik heb de opleiding Onderwijsassistent niveau 4 gedaan, tevens heb ik een cursus bedrijfshulpverlener gevolgd. Ik werk intussen zo’n 8 jaar bij ‘t Sprookjesland en ik vervul de functie van assistent-leidinggevende van de bovenverdieping op de locatie Almere.
Leslie
LesliePedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Leslie. Ik werk voornamelijk op de peutergroep met Loekie. Ik ben nu ruim 12 jaar werkzaam in de kinderopvang, waarvan zo’n 8 jaar bij ‘t Sprookjesland. Naast mijn opleiding voor Sociaal Pedagogisch Werker heb ik mijn propedeuse van de Pabo gehaald en een opleiding voor kindercounselor-kindercoach afgerond.
Michelle
MichellePedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Michelle. Ik ben begonnen als stagiaire bij ‘t Sprookjesland. Zo’n vier jaar geleden heb ik mijn opleiding SAW niveau 3 afgerond, waarna ik direct aan de slag kon bij ‘t Sprookjesland. Ik werk met onze jongste kinderen op onze babygroep. Ik werk daar nog steeds met veel plezier. Intussen werk ik zo’n 5 jaar bij ‘t Sprookjesland.
Hanan
HananPedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Hanan. Ik ben de assistent-leidinggevende op de beneden-verdieping en sta voornamelijk op de dreumesgroep. Ik heb de opleiding SPW4 gedaan en werk intussen zo’n 7 jaar bij ‘t Sprookjesland.
Lotte
LottePedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Lotte. Ik werk sinds 2016 bij ‘t Sprookjesland.
Milou
MilouPedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Milou. Ik ben sinds 2016 begonnen bij ‘t Sprookjesland in Almere. Af en toe val ik in bij de locatie in Lelystad.
Stephany
StephanyPedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Stephany. Ik werk sinds 2016 bij ‘t Sprookjesland.
Abir
AbirPedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Abir. Ik ben als stagiaire begonnen bij ‘t Sprookjesland en heb mijn opleiding sociaal pedagogisch werker niveau 4 met succes afgerond. Doordat er tijdens de stageperiode al een goeie klik was tussen mij en ‘t Sprookjesland kon ik hier blijven. Intussen werk ik hier zo’n 5 jaar.
Lynn
LynnPedagogisch Medewerkster invalkracht
Mijn naam is Lynn. Ik heb stage gelopen bij ‘t Sprookjesland en werk tegenwoordig als invalkracht. Ik sta op verschillende groepen, daar waar de invalhulp nodig is. Daarnaast doe ik momenteel een opleiding gebarentaal/tolk.
Larissa
LarissaPedagogisch medewerkster invalkracht
Mijn naam is Larissa. Ik heb de afgelopen twee jaar bij ‘t Sprookjesland gewerkt als pedagogisch medewerker. Vanaf 2017 ben ik weer naar school gegaan. In de dagen dat ik vrij ben val ik in bij ‘t Sprookjesland
Nathalie
NathalieBBL-leidster
Mijn naam is Nathalie. Ik ben als stagiaire begonnen bij ‘t Sprookjesland en ben vervolgens als BBL-er aan de slag gegaan, waardoor ik nu met veel plezier werk op de peutergroep.