Team Almere Buiten

Het Team Almere Buiten van kinderdagverblijf ’t Sprookjesland bestaat uit allemaal enthousiaste dames met geruime ervaring in de kinderopvang. Lees hier hun persoonlijke introductie stukjes.

DEZE PAGINA WORDT MOMENTEEL GEUPDATE

Teamleden

Anton
AntonLocatieleider
Anton is manager van ‘t Sprookjesland. Hij heeft een universitaire (bedrijfs)economische achtergrond. Vanaf 2009 is Anton verantwoordelijk voor de vestigingen Almere. Voor vragen over deze vestiging kunt u bij hem terecht via nummer 06 – 33 82 66 37.
Loekie
LoekieAssistent-locatieleider
Mijn naam is Loekie, ik werk voornamelijk op de peutergroep met mijn collega Leslie. Ik heb de opleiding Onderwijsassistent niveau 4 gedaan, tevens heb ik een cursus bedrijfshulpverlener gevolgd. Ik werk intussen zo’n 9 jaar bij ’t Sprookjesland en ik vervul de functie van assistent-leidinggevende van de bovenverdieping op de locatie Almere.
Michelle
MichellePedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Michelle. Ik ben begonnen als stagiaire bij ’t Sprookjesland. Zo’n zevenjaar geleden heb ik mijn opleiding SAW niveau 3 afgerond, waarna ik direct aan de slag kon bij ’t Sprookjesland. Ik werk met onze jongste kinderen op onze babygroep. Ik werk daar nog steeds met veel plezier. Intussen werk ik zo’n 7 jaar bij ’t Sprookjesland.
Milou
MilouPedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Milou. Ik ben sinds 2016 begonnen bij ’t Sprookjesland. Ik werk momenteel op de vestigingen in zowel Lelystad als Almere.
Stephany
StephanyPedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Stephany. Ik werk sinds 2016 bij ’t Sprookjesland.
Abir
AbirPedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Abir. Ik ben als stagiaire begonnen bij ’t Sprookjesland en heb mijn opleiding sociaal pedagogisch werker niveau 4 met succes afgerond. Doordat er tijdens de stageperiode al een goeie klik was tussen mij en ’t Sprookjesland kon ik hier blijven. Intussen werk ik hier zo’n 7 jaar.
Lynn
LynnPedagogisch Medewerkster invalkracht
Mijn naam is Lynn. Ik heb stage gelopen bij ’t Sprookjesland en werk tegenwoordig als invalkracht. Ik sta op verschillende groepen, daar waar de invalhulp nodig is. Daarnaast doe ik momenteel een opleiding gebarentaal/tolk.
Nathalie
NathaliePedagogisch Medewerkster
Mijn naam is Nathalie. Ik ben als stagiaire begonnen bij ’t Sprookjesland en ben vervolgens als BBL-er aan de slag gegaan. Ook de BBL heb ik intussen afgerond, waardoor ik sinds dit 2018 als pedagogisch medewerker, met veel plezier aan het werk ben.
Nathalie
NathaliePedagogisch Medewerkster
Ik ben Richelle. Sinds 2018 werk ik bij ’t Sprookjesland.